Pjesmarresit 2009

left direction
right direction
Aulona Folk Festival 2009
HISTORIKU AIFF 2009

Festivali i Parë i “Aulona International Folk Festival” u zhvillua në datat 9,10,11 Maj 2009. Në këtë Festival morën pjesë Ansamblet : “SHOTË GALICA “, Drenas, Kosovë ;”MIRCE ACEV”,Shkup,Maqedoni ; “ZELJEZNICAR “, Zagreb,Kroaci ; “CERCIZ TOPULLI”, Gjirokastër, Shqipëri ; “ PORTA DI DANZA”, Ulqin, Mali I Zi ; “MECOVO”, Greqi ; “BURIMET E SHARRIT”, Tetovë,Maqedoni ; “TIRANA “,Tiranë, Shqipëri .
Të ftuar : Ansambli “ Rajca”, Librazhd ; Grupi i valles Came dhe Grupi i Gumenicës, Vlorë ; Vëllezërit Paloka, Vau I Dejës , këngëtari Guri Rrokaj ,Mallakastër .
Juria e Festivalit : Prof.Fatmir Hysi, Tiranë ; Bedri Saliu, Shkup ; Veneranda Billa, Vlorë.
Moderatore : Liljana Ristani e Irena Pilo , aktore , Gjirokastër.
Kupa e AIFF 2009 : Ansambli “ Zeljezniçar “ , Zagreb, Kroaci.
Cmimi i Parë : Ansambli “ Mirce Acev “ Shkup, Maqedoni.
Cmimi i Dytë : Ansambli “ Tirana “, Tiranë, Shqipëri.
Cmimi i Tretë : Ansambli “ Mecovo”, Greqi.
Cmimi Special i Bashkisë Vlorë : Ansambli” Shotë Galica “, Drenas, Kosovë.
Cmimi Special i QK “ Bilbilat e Jugut” : Ansambli” Burimet e Sharrit “ Tetovë, Maqedoni.

 

Foto

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="click" class="" captionText="" positions="top, left" display="none" src="/f-1.jpg,f-2.jpg,f-3.jpg,f-4.jpg,f-5.jpg,f-6.jpg,f7.jpg,f8.jpg,f9.jpg"} {/highslide}

Sponsor i pergjithshem-Bashkia Vlore

Sample image

Sponsoret

Hotelet akomoduese

Sponsor per

 

 

 

 

You are here Historia Folk Festival 2009