Groups 2009

left direction
right direction

ANSAMBLI ARTISTIK "TIRANA"-

Ansambli Artistik "TIRANA" është formuar në vitin 1978.
Ky Ansambël kryen veprimtari artistike në Tiranë duke gjallëruar jetën arstistike duke ju përgjigjur të gjitha festavelokale për gjithë vitin. Ka marrë pjesë në Festivalet Kombetare Folklorike dhe Artistike ku është vlerësuar me cmime e medalje te ndryshme.
Në vitin 2000 në Festivalin Folklorik në Gjirokastër ka marrë cmim të dytë. Në vitin 2004 ka marrë cmim të parë.
Ka marrë pjesë në Festivalet e kengës qytetare në Elbasan ku është vlerësuar me diplomë.
Ka marrë pjesë ne Festivalin e Orkestrimit në Korcë ku është vlerësuar me cmim të parë. Ka marrë pjesë në Festivalin e Instrumentit Popullor në Sarandë "Fyelli Magjik" ku është vlerësuar me diplomë. Ka marë pjesë në Festivalet Folklorike të Dancit si Francë, Belgjikë, Gjermani, Ceki, Sllovaki, Turqi, Kroaci, Greqi.
Programi i këtij Ansambli është i larmishëm duke pasqyruar Trevat e qytetit dhe fshatit.Photos

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="click" class="" captionText="" positions="top, left" display="none" src="/f-1.jpg,f-2.jpg,f-3.jpg,f-4.jpg,f-5.jpg,f-6.jpg,f7.jpg,f8.jpg,f9.jpg"} {/highslide}

General sponsor - Municipality

Sponsors

Sponsor Hotels

Sponsor for

 

 

 

 

You are here Historia Folk Festival 2009 ANSAMBLI ARTISTIK "TIRANA"-