AIFF 7. FESTIVALI 2015

Edicioni i 7-të i “Aulona International Folk Festival” do të zhvillohet në qytetin e Vlorës në
datat 7-9 Maj 2015.

Organizator i Festivalit është Qendra Kulturore “Aulona“, Vlorë.
Festivali ka karakter burimor e spektakolar dhe është pjesë e Turizmit Kulturor të qytetit bregdetar. Data e hapjes së Festivalit do të jetë 9 Maj 2015. Kjo është edhe dita e çeljes së Sezonit Turistik të Vlorës për vitin 2015.
Parashikohen të marrin pjesë rreth 10 Ansamble nga shtete të ndryshme të Europës e Botës si dhe grupe të ftuara nga Vlora e qytete të ndryshme të vendit. Festivali është pjesë e Kalendarit të CIOOF-it dhe mbështetet në parimet e tij.
Festivali zhvillohet në skenë të hapur ku, nata e fundit do të jetë Koncert I Madh me numura të zgjedhura.
Për të gjitha Grupet pjesëmarrëse ndahet Emblema e Festivalit ndërsa për Grupin më të mirë jepet Kupa e Festivalit.

You are here AIFF 7. FESTIVALI 2015