Groups 2013

left direction
right direction

Ansambli Kulturor “ŽELJEZNIČAR” , KROACI

Klubi ka qenë aktive nën emrin“ŽELJEZNIČAR” që nga viti kur u arrit pavaresia e Republikes se Kroacise dhe ndryshimet demokratike në 1990.

Ansambli ka promovuar dhe vazhdon te promovoje vlerat e trashëgimisë kulturore kroate dhe vlerat tradicionale në më shumë se 1 mijë shfaqje.

Ky ansambel ka një pozitë të shquar në imazhin kulturor të qytetit dhe të shtetit kroat. Në vitin 2006 me korin e perzier, grupin folklorik dhe

orkestren e tamburicave. fituan diplomën e artë, çmimin e parë - medalje e artë dhe titullin e Kampionve te Botes ne LOJËRAT e Korit ne Olimpiaden

e Lojrave në Xiamen (Kinë) Gjithashtu ansambli ka performuar dhe fituar cmime te ndryshme dhe në Britaninë e Madhe, Norvegji, Gjermani etj.

Photos

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="click" class="" captionText="" positions="top, left" display="none" src="/2011_1.jpg,2011_2.jpg,2011_3.jpg,2011_4.jpg,2011_5.jpg,2011_6.jpg,2011_7.jpg,2011_8.jpg,2011_9.jpg,2011_10.jpg,2011_11.jpg,2011_12.jpg,2011_13.jpg,2011_14.jpg,2011_15.jpg,f-2.jpg, f-3.jpg,f-5.jpg,f-6.jpg, f-2.jpg, f-1.jpg"} {/highslide}

General sponsor - Municipality

You are here Historia Folk Festival 2013 Ansambli Kulturor “ŽELJEZNIČAR” , KROACI