Kushtet e ofruara dhe te kerkuara

 1. Grupet duhet të mbulojnë shpenzimet e transportit. Grupet do të jenë gjithashtu tё ngarkuar me shpenzimet eventuale tё vizat për udhëtimin e tyre në Shqipëri (sipas kёrkesave te CIOFF).
 2. Numri i pjesёmarrёsve tё grupit nё cdo rast pёrcaktohet nё ftesёn zyrtare.
 3. Ushqim dhe akomodimim gjatë datave të përmendura në ftesë do të jenë te mbulohen nga festivali.
 4. Grupet do të kenë në dispozicion të gjitha mjetet e nevojshme teknike për shfaqjet e festivalit.
 5. Grupet gjithmonë do të performojnё me muzikë live. Nё raste tё vecanta, pёr pjesё tё ndryshme tё programit mund tё pёrdoren edhe CD.
 6. Të gjithë anëtarët e grupeve, nё performanca duhet të veshin kostume tradicional.
 7. Nё cdo rast grupi shoqёrohet me flamurin kombetarё tё shtetit qё pёrfaqёson.
 8. Festivalet organizojnё pritje tё ofruara nga organizatorёt ose autoritetet nё tё cilat shkёmbehen dhurata.
 9. Grupet nuk mund tё kёrkojnё ndonjё shperblim tё mundshёm pёr filmime, transmetime apo regjistrime nё TV, Radio, etj.
 10. Grupet, sipas rastit, mund tё tregetojnё suvenire, DVD, CD audio, etj....
 11. Nё raste se grupet do tё udhetojnё me linjat airore, organizatorёt janё tё detyruar tё sigurojnё transportin nga aeroporti nё Qytetin e festivalit si dhe transportin e brendshёm.
 12. Nëse, për çfarëdo arsye jashtё festivaleve tona, grupi do të qëndroj në Shqipëri më shumë kohë, para ose pas, shpenzimet do të mbulohen nga grupi.
 13. Pranimi i Ftesës zyrtare do të thotë marrëveshje me kushtet e përmbajtura në këtë dokument.


AULONA INTERNACIONAL FOLK FESTIVAL

Formulari i regjistrimit per ne AIF 2015
Emri i grupit

Invalid Input
Nga qyteti (*)

Invalid Input
Personi i kontaktit (*)

Please type your full name.
Tel

Invalid Input
Na shkruani me teper...

Invalid Input
Nga shteti (*)

Invalid Input
Nr. i antareve te grupit (*)

Please tell us how big is your company.
E-mail (*)

Invalid email address.
Si t'ju kontaktojme?  

Photos

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="click" class="" captionText="" positions="top, left" display="none" src="/2011_1.jpg,2011_2.jpg,2011_3.jpg,2011_4.jpg,2011_5.jpg,2011_6.jpg,2011_7.jpg,2011_8.jpg,2011_9.jpg,2011_10.jpg,2011_11.jpg,2011_12.jpg,2011_13.jpg,2011_14.jpg,2011_15.jpg,f-2.jpg, f-3.jpg,f-5.jpg,f-6.jpg, f-2.jpg, f-1.jpg"} {/highslide}

Sponsor i pergjithshem-Bashkia Vlore

Sample image

You are here Regjistrohu